Tgrt Haber

Trafikte tehlikeli anlar: Otomobilden sarkan maganda, seyir halindeki araca saldırdı

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
28 Aralık 2022 10:35 - Güncelleme : 28 Aralık 2022 11:03

İstanbul Küçükçekmece'de seyir halindeki otomobilden sarkan bir kişi, aynı istikamette giden başka bir araca saldırdı. Trafiği tehlikeye sokarak kazaya davetiye çıkaran magandaların o anları başka bir aracın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Basın Ekspres yolunda akşam saatlerinde bir trafik magandasının kullandığı otomobilin içinde bulunan bir kişi, seyir halindeyken henüz bilinmeyen bir nedenle aynı istikamette giden başka bir otomobilin önüne kırdı.

KAZAYA DAVETİYE ÇIKARILDI

Ancak aracı durduramayınca otomobilin yanına yaklaşan aracın camından sarkan kişi, araca vurmaya başladı. Seyir halindeyken bir süre devam eden tartışmada, trafik magandası otomobilin önüne kırarak adeta kazaya davetiye çıkardı.

Trafikte tehlikeli anlar: Otomobilden sarkan maganda, seyir halindeki araca saldırdı

BAŞKA SÜRÜCÜ ÇEKTİ

Trafiğin tehlikeye atıldığı o anlar başka bir sürücü tarafından cep telefonu kamerasıyla kayda alındı. Görüntülerde, otomobilin içinde bulunan bir şahsın camdan sarkarak diğer otomobile vurduğu anlar görülürken, görüntüler izleyenleri hayrete düşürdü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...