Tgrt Haber

Otoparkta kavga, 1 ölü

20 Ağustos 2014 19:21
Otoparkta kavga, 1 ölü

Şanlıurfa’da bir hastanenin otoparkında iki grup arasında çıkan silahlı kavgada yaralanan 4 kişiden 1'i hayatını kaybetti

Şanlıurfa'da bir hastane otoparkında aralarında husumet bulunan Dirik ve Atmaca aileleri arasında tartışma çıktı. Tartışmanın silahların kullanıldığı kavgaya dönüşmesi üzerine 2'si ağır, 4 kişi yaralandı. Kavgada yaralanarak Balıklıgöl Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan Şıhis Dirik, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralılar Cemal ve Nuran Atmaca ile Mahmut Akçiçek'in ise tedavilerinin sürdüğü bildirildi. Hastane yakınlarında çalışma başlatan polis, kavgaya karıştıkları tespit edilen 6 kişiyi gözaltına aldı. Zanlıların üst aramasında 2 silah ele geçirilirken, olay yerinde yaklaşık 60 boş kovan tespit edildi. Hastane çevresinde önlem alan polis ekipleri, olaya karışanların yakalanması için çalışma başlattı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...