Tgrt Haber

TEM Otoyolu'nda feci kaza: 7 araç birbirine girdi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
26 May 2023 05:40 - Güncelleme : 26 May 2023 07:57
TEM Otoyolu'nda feci kaza: 7 araç birbirine girdi

TEM Otoyolu Kocaeli geçişinde yürekleri ağza getiren zincirleme kaza meydana geldi. 3 tır, 2 otomobil, kamyon ve hafif ticari olmak üzere toplam 7 aracın birbirine girdiği kaza trafiği kilitledi.

Kocaeli​'de TEM OtoyoluGebze​ geçişinde bir tır​, başka bir tırın aynasına çarptı. Kazanın ardından savrulan tır, bariyerlere vurduktan sonra yol ortasında durabildi. Arkadan seyir halinde olan 5 başka araç ise duramayarak kazaya karıştı.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı habere göre; kazaya 3 tır, 2 otomobil, kamyon ve hafif ticari olmak üzere toplam 7 araç karıştı. Kaza​, 112 Acil Çağrı Merkezine bildirildi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

SÜRÜCÜLERE ALKOL TESTİ YAPILDI

Zincirleme kazada yaralı olmadığı tespit edildi. Polis ekipleri, kazaya karışan araç sürücülerine alkol testi uyguladı. Yoğunlaşan trafikte güvenli geçişlerin sağlanması adına trafik kontrollü şekilde tek şeritten sağlandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...