Tgrt Haber

Acı haber! Oturduğu kaya sonu oldu

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
15 Eylül 2022 17:45 - Güncelleme : 15 Eylül 2022 18:13
Acı haber! Oturduğu kaya sonu oldu

Karabük'te üzerine oturduğu kayanın kanala yuvarlanması sonucu hayatını kaybeden muhtar toprağa verildi.

Boyalı köyünde dün Karabük​ Orman İşletme Müdürlüğüne ait iş makinesinin su kanalı açma çalışmalarını izleyen köy muhtarı Yalçın Vatan, oturduğu kaya ile kazılan kanala yuvarlandı. Ağır yaralı olarak hastaeye kaldırılan Vatan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

AİLE KABRİSTANLIĞINA DEFNEDİLDİ

Yalçın Vatan'ın (45) Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınan cenazesi, Ovacık​'a bağlı Boyalı köyü Merkez Camisi'ne getirildi. Aile yakınları burada taziyeleri kabul etti. Vatan'ın cenazesi, kılınan namazın ardından aile kabristanlığına defnedildi.

Törene, aile yakınları ile Vali Fuat Gürel, AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, İl Jandarma Komutanı Garip Gümüş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, AK Parti İl Başkanı İsmail Altınöz ve köylüler katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...