Tgrt Haber

Özbekistan Cumhurbaşkanı'ndan TUSAŞ'a tam not!

Editör: Emir Yücel / Kaynak: tgrthaber.com
06 Haziran 2024 15:47 - Güncelleme : 06 Haziran 2024 16:09

Ülkemizi savunma sanayi alanında gururla temsil eden TUSAŞ, tesislerini Özbekistan Cumhurbaşkanı ve beraberindeki heyete açtı.

Ülkemizin savunma sanayi alanında gelişmesinin lokomotiflerinden TUSAŞ​ şirketi Özbekistan Cumhurbaşkanı ve beraberindeki heyeti ağırladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetiyle resmi temaslarda bulunmak üzere ülkemize gelen Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev​ ve beraberindeki heyet TUSAŞ tesislerini ziyaret etti.

Özbekistan Cumhurbaşkanı'ndan TUSAŞ'a tam not! - 1. Resim

Gerçekleşen ziyarete; Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz​, Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün ve Vakıf Firmalarının Üst Yönetimleri katılım sağladı.

Özbekistan Cumhurbaşkanı'ndan TUSAŞ'a tam not! - 2. Resim

Program kapsamında gerçekleşen görüşmelerin akabinde yerli ve milli platformların nefes kesen gösterileri izlendi. Ziyaret, TUSAŞ Sergi Alanı’nın gezilmesi akabinde sonlandı. 

Savunma Sanayi Başkanlığından yapılan açıklamada;

"Türk savunma sanayiinin kazandığı yetenek ve tecrübeler dost ve kardeş ülkeler ve özellikle Türkî Cumhuriyetler ile paylaşılarak önümüzdeki dönemde artarak büyümeye devam edecek." Denildi. 

 

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...