Tgrt Haber

Süzer Plaza'da çıkan kavgaya özel harekat polisleri müdahale etti

18 Kasım 2016 17:56
Süzer Plaza'da çıkan kavgaya özel harekat polisleri müdahale etti

Şişli'deki bir plazada, ev ürünleri parekende zinciri ESSE'nin ortaklarından alacaklarını tahsil etmeye gelen inşaat firması çalışanları ile bir grup arasında kavga çıktı. Kavga plaza ve polis ekipleri tarafından sona erdirilirken iki kişi gözaltına alındı.

Olay, saat 16:30 sıralarında, Dolmabahçe Gazhane Caddesi üzerinde bulunan bir plazada meydana geldi. İddialara göre, ev ürünleri parekende zinciri ESSE'nin ortaklarından Atilla Okumuş, yaklaşık bir buçuk ay önce, bir inşaat firmasından 10 daire satın aldı. Ödemenin bir kısmını çek olarak alan inşaat firması yetkilileri, bankaya gittiklerinde çekin karşılıksız olduğunu öğrendiler. Bunun üzerine, Atilla Okumuş, inşaat firması sahibi Ferdi Turan'ı arayarak alacaklarını ödemek için plazaya çağırdı. Turan ve yanındakiler ile kendilerini karşılayan bir grup arasında önce sözlü tartışma ardından da kavga çıktı. Plazanın güvenlik görevlileri kavga eden iki grubu ayırmaya çalıştı. Bir süre sonra olay yerine gelen polisin de yardımıyla iki grup arasındaki kavga sona erdirildi. Dışarıya çıkarılan inşaat firması sahibi ve yanındakiler kısa süreliğine polisle de tartıştı. Daha sonra olay yerine çağrılan özel harekat polisi plazaya girerek kavgaya karışan diğer gruptan iki kişi yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan kişiler ve inşaat firması çalışanları ifadelerinin alınması için Harbiye Polis Merkezi'ne götürüldü. 

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...