Tgrt Haber

Özel üniversitede görevli öğretim görevlisinden kuyumcuda hırsızlık!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Sabah
21 Temmuz 2023 07:11 - Güncelleme : 21 Temmuz 2023 07:12
Özel üniversitede görevli öğretim görevlisinden kuyumcuda hırsızlık!

Özel bir üniversitede öğretim görevlisi olan kadın kuyumculukta hırsız yaparken yakalandı. Savunmasında “depresyon ilaçları” kullandığını söyleyen E.Ü. hakkında 10 yıla kadar hapis isteniyor.

Sabah gazetesinin haberine göre İstanbul’da özel bir üniversitede öğretim görevlisi olan 55 yaşındaki E.Ü. isimli kadın geçtiğimiz Ocak ayında Sancaktepe’de bulunan bir kuyumcuya gitti. Yeni doğan yeğeni için hediye bileklik ve kolye uçları bakan kadın daha sonra bir şey satın almadı. Geri döneceğini söyleyerek başka bir kuyumcuya giden E.Ü.’nün davranışlarından şüphelenen kuyumcu​ kamera kayıtlarını izledi.

KAMERA KAYDINDA ORTAYA ÇIKTI

Görüntülerde E.Ü.’nün bileklik çaldığını gören kuyumcu durumu ekiplere bildirdi. E.Ü.'nün burada da baktığı bebek künyesi ve altın kolye uçlarını çaldığını fark etti. Hakkında soruşturma başlatılan E.Ü. ifadesinde şunları söyledi;

Bir anlık gafletle baktığım bir künye ve iki de kolye ucunu ücretini ödemeden alıp oradan ayrıldım. Yan dükkâna girip oradan da künye aldım. Mağazadan çıkınca görevli bana seslendi. Pişman olduğumu söyleyerek bilekliği iade ettim. Psikolojik ve maddi olarak zor bir dönemden geçmekteyim. Depresyon ilaçlarımın dozunu artırdığımda farklı davranışlar sergileyebiliyorum. Mağazaya girerken böyle bir fikrim yoktu. Bir anlıktı. Yeğenime hediye almak istedim ama param da yoktu.

10 YIL HAPSİ İSTENDİ

Soruşturma sonunda hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edilirken E.Ü.'nün "bina içinde muhafaza altına alınmış olan eşya hakkında hırsızlık​" suçundan 10 yıla kadar hapsi istendi.

Kaynak: Sabah

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...