Tgrt Haber

Özgecan'ın katilinin annesi konuştu, 'Bütün suçlu babası'

16 Şubat 2015 19:09
Özgecan'ın katilinin annesi konuştu, 'Bütün suçlu babası'

Mersin'de acımasızca öldürülen Özgecan Aslan'ın katil zanlısı Suphi Altındöken'in annesi Naciye Tan "Tüm suçlu babası. Babası yüzünden böyle oldu" dedi.

Mersin’in Tarsus ilçesinde hunharca cinayete kurban giden Çağ Üniversitesi Psikoloji Bölümü öğrencisi 20 yaşındaki Özgecan Aslan'ın katil zanlısı minibüs sürücüsü 26 yaşındaki Suphi Altındöken'in annesi yaşadıklarını anlattı. Suphi Altındöken'in annesi Naciye Tan oğluyla ilgili gerçekleri açıkladı. Anne Naciye Tan, şunları söyledi;
BABASI YÜZÜNDEN BÖYLE
"Kimse hırsız, katil doğmaz herkes melek doğar. Benim çocuğumun sağlığı bozuk. Babasıyla beraber büyüdü, o yüzden böyle. Bir insan o ya, benim oğlumun bir insanın canını almaya hakkı yok"

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
ebru ercivan16 Şubat 2015 23:24

Allah bu anayada sabir versin hangi anne evladinin boylrsi bi sey yapmasini isterki bu kadincagiz olene dek bu yukle yasamak zorunda

Sonraki Haber Yükleniyor...