Tgrt Haber

Özgür Demirtaş’ın Twitter aboneliğinden kazancı dudak uçuklattı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
17 Aralık 2023 15:05 - Güncelleme : 17 Aralık 2023 15:06
Özgür Demirtaş’ın Twitter aboneliğinden kazancı dudak uçuklattı

Verdiği yatırım tavsiyeleriyle çok sayıda takipçi kitlesine ulaşan Prof. Dr. Özgür Demirtaş, bu sefer de Twitter kazancıyla Türkiye'nin gündemine oturdu. İşte Demirtaş'ın dudak uçuklatan kazancı...

Sosyal medya fenomeniDilan Polat​'ın günlük harcadığı parayı açıklamasının ardından yaptığı hesapla ödemesi gereken vergiyi ortaya çıkartan ve Polat ailesinin incelenmesi için bakanlığa çağrıda bulunan isimlerden biri olan Özgür Demirtaş'ın Twitter kazancı ortaya çıktı.

KAZANCI DUDAK UÇUKLATTI

Sosyal medya fenomenlerinin kazançları hakkında gündem olan açıklamalara imza atan Özgür Demirtaş'ın Twitter aboneliğinden kazandığı parayı Mustafa Vardalı isimli Twitter kullanıcısı hesapladı. Vardalı, Demirtaş'ın Twitter abonelik panelinden yaklaşık 5 milyon TL kazandığını öne sürdü.

İSYAN ETTİ

Ortaya atılan bu iddianın ardından Demirtaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda isyan etti: Demirtaş, gündem olunca şunları yazdı:

"Aboneliği kaldırmayacağım. Çok mutluyum, çok mutluyuz. Aşırı steril bir ortam. 12 yıldır her şeyi herkes ile ücretsiz paylaştım, paylaşmaya da devam ediyorum. Abonelik iş insanları, üst düzey beyaz yakalar ve yatırımcılara yönelik zaten. Bunlardan biri iseniz abonelik parası sizin için zaten önemsizdir. Bunlardan biri değilseniz, abonelere anlattığım şeyler zaten işinize yaramaz, kaçırdığınız bir şey yok demektir"

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...