Tgrt Haber

Özkan Uğur'un sağlık durumu nasıl? Bakan Koca'dan son dakika açıklaması

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
25 Haziran 2023 12:53 - Güncelleme : 25 Haziran 2023 13:43
Özkan Uğur'un sağlık durumu nasıl? Bakan Koca'dan son dakika açıklaması

Son dakika haberi... Yaşadığı rahatsızlık nedeniyle geçtiğimiz günlerde entübe edilen ve yoğun bakımda tedavisi süren MFÖ grubu üyesi Özkan Uğur'un sağlık durumuna ilişkin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan açıklama geldi.

Yakandığı lenfoma​ hastalığı nedeniyle aylardır yoğun bakımda olan MFÖ grubunun üyesi ünlü sanatçı Özkan Uğur, geçtiğimiz günlerde entübe edilmişti. Tedavisi devam eden Uğur'un sağlık durumu merak edilirken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca​'dan bir son dakika açıklaması geldi.

Bakan Koca, Uğurun durumuna ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Uğur'un yoğun bakımdaki tedavisinin devam ettiğini belirten Bakan Koca, "Durumuyla ilgili olumlu gelişme haberlerini en kısa sürede verebilmeyi temenni ediyor, kendisine ve sevenlerine geçmiş olsun diyorum" dedi.

https://twitter.com/drfahrettinkoca/status/1672897705515925506

Son dakika haberinin detayları geliyor... 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...