Tgrt Haber

İnfiale yol açmıştı... Palu ailesi' davasında mütalaa açıklandı: İşte Tuncer Ustael için istenen ceza

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
07 Temmuz 2023 17:00 - Güncelleme : 07 Temmuz 2023 17:08
İnfiale yol açmıştı... Palu ailesi' davasında mütalaa açıklandı: İşte Tuncer Ustael için istenen ceza

Birçok suçtan yargılanan Palu ailesi Türkiye’de infiale yol açmıştı. Palu ailesinin yargılandığı davasında mütalaa açıklandı. 'Çocuğu kasten öldürme' suçundan Tuncer Ustael için istenen ceza da belli oldu. İşte ayrıntılar...

Kocaeli​'de 2008 yılında kaybolan ve cinayete kurban gittiği düşünülen Meryem Tahnal'ın kızı Melike Tahnal'ın, Sakarya'da öldürülmesine ilişkin kamuoyunda 'Palu ailesi' olarak bilinen 1'i tutuklu 6 sanığın yargılanmasına devam edildi. Palu ailesinin yargılandığı davada, mütalaa açıklandı.

TUNCER USTAEL İÇİN MÜEBBET İSTENDİ

Mütalaasını açıklayan cumhuriyet savcısı, “çocuğu kasten öldürme” suçundan sanık Tuncer Ustael'in ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmasını, sanıklar Ayşe, Hava, İsa ve Fatih Palu ile Emine Ustael'in delil yetersizliğinden beraatını istedi.

sanıklar Ayşe, İsa ve Hava Palu ile Emine Ustael hakkında “suç delillerini yok etme, gizleme veya değiştirme” ve “yardım veya bildirim yükümlülüğünün yerine getirilmemesi” suçlarından suç duyurusunda bulunulması istendi.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Müşteki avukatı ise sanıkların en üst halden cezalandırılması talebinde bulundu. Sanık avukatları ise mütalaada geçen bazı hususlara iştirak ettiklerini ve müvekkillerinin beraatını istedi.

MÜTALAAYI ANLAMAMIŞ...

Duruşmada söz hakkı verilen tutuklu sanık Tuncel Ustael, eline ulaşan mütalaayı anlamadığını ve kabul etmediğini söyledi. Mahkeme heyeti ise duruşmaya katılmayan bir sanık avukatına esas hakkındaki savunmasını yapmak için süre verilmesine hükmederek duruşmayı erteledi.

İnfiale yol açmıştı... Palu ailesi' davasında mütalaa açıklandı: İşte Tuncer Ustael için istenen ceza
Tuncer Ustael
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...