Tgrt Haber

Para bulamayan hırsızlar çikolata ve gazoz çaldı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
04 Ocak 2023 15:39 - Güncelleme : 04 Ocak 2023 15:45
Para bulamayan hırsızlar çikolata ve gazoz çaldı

Antalya'da gece saatlerinde kimliği belirlenemeyen hırsızlar, çay evini gözlerine kestirdi. Kapıyı zorlayarak içeri giren hırsızlar, uzun süre çay evinde para ve değerli eşya aradı. İçeride çalacak para bulamayan hırsızlar, iş yerinden çikolata ve gazoz çaldı.

Antalya​'da gece saatlerinde bir çay evini gözlerine kestiren hırsızlar, kapıyı zorlayarak içeri girdiler. Evin içinde dolanan hırsızlar, uzun süre para ve değerli eşya aradı. İçeride çalacak para bulamayan hırsızlar, iş yerinden çikolata ve gazoz çaldı. Sabah iş yerine geldiğinde kapının açık olduğunu gören iş yeri sahibi, durumu polise bildirdi.

2 YIL ÖNCEDE 10 BİN LİRASI ÇALINMIŞ

İhbar üzerine olay yerine asayiş ve olay yeri inceleme ekipleri sevk edildi. Kapıda ve iş yerinde parmak izi çalışması yapan polis​, iş yerine giren hırsız​ ya da hırsızları yakalamak için çalışma başlattı. İş yerine 2 yıl önce de hırsız girdiği ve iş yeri sahibinin kumbarada biriktirdiği yaklaşık 10 bin liranın çalındığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...