Tgrt Haber

Paralel yapı operasyonunda 2 tutuklama

03 Mart 2016 02:50
Paralel yapı operasyonunda 2 tutuklama

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde Paralel Devlet Yapılanmasına yönelik operasyonda gözaltına alınan 8 kişiden 2'si çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

 Kastamonu'nun Tosya ilçesinde Paralel Devlet Yapılanmasına (PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan 8 zanlıdan 2'si çıkarıldıkları mahkeme tutuklandı, 6 kişi ise serbest bırakıldı.İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince dün gözaltına alınan 8 şüpheli savcılıktaki işlemlerinin ardından tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edildi.Zanlılardan İ.Ç. ve A.O.L. ifadelerinin ardından tutuklandı, 6 zanlı ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Kastamonu'nun Tosya ilçesindeki PDY'ye yönelik operasyonda, ilçedeki bir dershane ile 14 ev ve iş yerinde eş zamanlı arama yapılmış ve 8 kişi gözaltına alınmıştı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...