Tgrt Haber

Paraşüt eğitimi esnasında kaza: 1 askerimiz şehit oldu

Editör: Murat Makas / Kaynak: TGRT Haber
04 Kasım 2022 00:08 - Güncelleme : 04 Kasım 2022 00:32
Paraşüt eğitimi esnasında kaza: 1 askerimiz şehit oldu

Son dakika haberi: Paraşüt eğitimi esnasında gerçekleşen kaza sonucu Kıdemli Çavuş Özkan Demir’in şehit olduğu bildirildi. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar başsağlığı mesajı gönderdi.

Milli Savunma Bakanlığı​ (MSB) Ankara Gölbaşı ilçesinde 03 Kasım 2022 tarihinde icra edilen serbest paraşüt atlayışı esnasında meydana gelen kazada Astsubay Kıdemli Çavuş Özkan Demir'in şehit​ olduğunu bildirdi.

Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." ifadesi kullanıldı.

BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar​, sosyal medyadan başsağlığı mesajı paylaştı. Akar şu ifadelere yer verdi:

Kahraman silah arkadaşımız, 3 Kasım 2022 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah’tan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1588271013313523712

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...