Tgrt Haber

'Parçalanmış ceset' vahşetinde yeni gelişme: Kanlı balta ortaya çıktı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
30 May 2024 09:44 - Güncelleme : 30 May 2024 09:54

İstanbul Pendik'te çöp konteynerinde parçalara ayrılmış olarak cesedi bulunan 79 yaşındaki Nihat Salih ile ilgili devam eden soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Cinayet şüphelisinin evinde incelemede bulunan ekipler, vahşette kullanılan baltayı ele geçirdi.

İstanbul Pendik'te 4 ayrı çöp konteynerinde parçalanmış cesedi bulunan 8 çocuk babası 79 yaşındaki Nihat Salih’in cinayeti ile ilgili devam eden soruşturmada yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, 39 yaşındaki seyyar satıcı Bilal Dilek'i gözaltına almıştı.

‘Kasten adam ‘ öldürmek suçundan dün tutuklanarak cezaevine gönderilen Bilal Dilek'in evinde ekipler incelemelerde bulundu. Yapılan aramalarda olayda kullanıldığı tespit edilen balta ve bazı eşyalara el konuldu.

'Parçalanmış ceset' vahşetinde yeni gelişme: Kanlı balta ortaya çıktı - 1. Resim

BALTADA DNA'SI TESPİT EDİLDİ

Halk Tv'nin aktardığı bilgilere göre; evden alınan balta ve diğer eşyalar üzerinde yapılan incelemelerde; öldürülen Nihat Salih’in DNA’sı tespit edildi. Alınan ifadelere göre; olay günü maktül Nihat Salih ile şüpheli Bilal Dilek'in tartıştığı iddia edildi. Elde edilen bilgilere göre de şüpheli beyaz kovayı çöpe boşaltmadan önce, bir çuvalı taşıyarak çöp konteynere gittiği belirlendi.

'Parçalanmış ceset' vahşetinde yeni gelişme: Kanlı balta ortaya çıktı - 2. Resim

İFADESİNDE OLAYLA İLGİSİNİN OLMADIĞINI SÖYLEMİŞTİ...

Olay sonrası hemen tespit edilip gözaltına alınan şüpheli B.D. verdiği ifadesinde olayla ilgisinin olmadığını, işe gitmek için giderken yolda gördüğü beyaz kovayı çöpe boşaltığını ve sonrada yeşillik alana attığını söylemişti. İfadesinin ardından dün adliyeye gönderilen şüpheli ‘Kasten adam öldürmek’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

'Parçalanmış ceset' vahşetinde yeni gelişme: Kanlı balta ortaya çıktı - 3. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...