Tgrt Haber

Sakarya’da feci kaza: Park halindeki kamyona çarpan tırdaki yolcu öldü

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
31 Ekim 2022 08:32 - Güncelleme : 31 Ekim 2022 08:36
Sakarya’da feci kaza: Park halindeki kamyona çarpan tırdaki yolcu öldü

Sakarya’nın D-650 Kara Yolu’nda meydana gelen kazada arıza yapan ve emniyet şeridinde park halinde bulunan kamyona tır çarptı. Ortalığın savaş alanına döndüğü feci kazada tırda yolcu olarak bulunan 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

Gece saatlerinde D-650 Kara Yolu, Geyve ilçesinde meydana gelen  kazada Adapazarıistikametinde seyir halinde olan E.M. idaresindeki tır, aynı yönde arıza yapan ve park halinde olan Y.E.Ş. idaresindeki plakalı kamyona arkadan çarptı.

TIRDAKİ YOLCU HAYATINI KAYBETTİ

Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan tır, beton bariyerleri kırarak karşı şeride geçti.  Meydana gelen kazada tırın dorsesinde gıda amaçlı bulunan kalsiyum klorür malzemeleri yola savruldu. Kazada tırda yolcu olarak bulunan Ramazan Koyun olay yerinde hayatını kaybederken Volkan C. ise yaralandı.

YOL TEMİZLENDİKTEN SONRA AÇILDI

Olay yerinde yapılan ilk müdahale sonrasında yaralı Volkan C. hastaneye kaldırıldı. Meydana gelen kazaneticesinde ise Adapazarı istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu. Tırın ve yola dökülen malzemelerin olay yerinden kaldırılması sonrasında trafik normal seyrine döndü. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...