Tgrt Haber

Sultangazi'de dehşet anları: Park kavgasında komşusunu vurdu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
27 Şubat 2023 16:20 - Güncelleme : 27 Şubat 2023 16:52

İstanbul Sultangazi'de iki komşu esnaf başlayan park kavgasında kan aktı. Oto yıkama işletmeciliği yapan kişi, karşı komşusunu ve kayınçosunu silahla vurarak yaraladı. Dehşete düşüren anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

İstanbulSultangazi​'de perşembe günü sabah saatlerinde Uğurmumcu Mahallesi'nde meydana gelen olayda, bölgede müteahhitlik yapan Osman Koç'u ziyarete gelen kayınçosu, aracını hemen karşısında bulunan Bekir Yiğitoğlu'nun işlettiği oto yıkama dükkanının önüne bıraktı.

Daha sonrasında dükkan sahibi ve sürücü arasında park ettiği için tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma yerini kavgaya bıraktı. Durumu fark eden enişte Osman Koç ise müdahale ederek kavgayı ayırmaya çalıştı.

BİRİNİ BACAĞINDAN BİRİNİ DE KOLUNDAN VURDU

Sürücü daha sonra aracını olay yerinden kaldırmak istediği esnada silahını çeken oto yıkama işletmecisi Bekir Yiğitoğlu, önce sürücüyü bacağından vurdu. Ardından komşusu olan Osman Koç'u kovalayarak bir süre sonra onu da kolundan vurarak yaraladı. Olay anında silahtan çıkan mermiler bölgede bulunan iki araca da isabet etti. 2 yaralı hastaneye kaldırıldı.

DEHŞET ANLARI KAMERADA

Yaşanan olayın ardından emniyet güçleri tarafından yakalanan saldırgan Bekir Yiğitoğlu, sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderilirken olay anına ait görüntüler çevrede bulunan bir işyerine ait güvenlik kamerasına yansıdı. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...