Tgrt Haber

Patronunu boğazından bıçaklayarak katletti

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
06 Temmuz 2023 13:14 - Güncelleme : 06 Temmuz 2023 13:34
Patronunu boğazından bıçaklayarak katletti

Bursa’da patronunu boğazından bıçaklayarak katleden zanlı gözaltına alındı. Katil zanlısı H.K.O.'nun 9 aydır Ekşi'nin yanında muhasebeci olarak çalıştığı ortaya çıktı.

Bursa’da 41 yaşındaki Mustafa Ekşi, yan koltukta bulunan H.K.O. ile alacak verecek sebebiyle tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışmada, H.K.O. yanında getirdiği bıçağı Ekşi'nin koluna ve boynuna sapladı.

KANLAR İÇİNDE YERE YIĞILDI

Arabayı Kent Meydanı otoparkında durduran Ekşi, kanlar içerisinde aşağı indikten sonra yere yığıldı. Çevredekilerden yardım isteyen Ekşi, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamarak hayatını kaybetti.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre ise Ekşi'nin 9 aydır yanında muhasebeci olarak çalışan H.K.O. ise olayın ardından kayıplara karıştı.

GÖZALTINA ALINDI

Kaçan katil​ zanlısı, Bursa​ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri tarafından yapılan çalışma sonucu Osmangazi ilçesinde gözaltına alındı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Patronunu boğazından bıçaklayarak katletti
Mustafa Ekşi
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...