Tgrt Haber

Pazar yeri kavgasında falçata ve sopalar havada uçuştu!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
03 Şubat 2024 00:02 - Güncelleme : 03 Şubat 2024 00:23

Tekirdağ Çorlu'da pazar yeri kavgasında falçata ve sopalar havada uçuştu. Pazar yerinde paniğe neden olan olay kameralara yansıdı.

TekirdağÇorlu​'da Perşembe pazarında yaşanan dehşet verici olayda, seyyar satıcılar arasında çıkan kavga​ falçata ve sopalarla büyüdü. Baba ve oğlunun da yaralandığı kavgada pazar yeri savaş alanına döndü.

SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Kavgada falçata ve sopaların havada uçuşması pazar yerinde paniğe neden oldu. Vatandaşlar korku ve panik içinde kaçışmaya başladı. Bir vatandaşın da panik atak geçirdiği öğrenildi.

Falçata ve sopalı saldırı sonucu baba İsmail D. ve oğlu Yusuf D. yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

KAVGA OLAYI KORKUTTU

Öte yandan kavga olayı nedeniyle bazı vatandaşların pazarda panikle kaçıştığı ve bir vatandaşın da baygınlık geçirdiği gözlendi.

Saldırgan şahısların yakalanması için polis tarafından olayla ilgili çalışma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...