Tgrt Haber

Pegasus'un üst üste rötarları yolcuları isyan ettirdi! Telafi edeyim derken de 'pes' dedirtti

Editör: Şule Altınel / Kaynak: TGRT Haber
22 Temmuz 2024 01:55 - Güncelleme : 22 Temmuz 2024 01:56
Pegasus'un üst üste rötarları yolcuları isyan ettirdi! Telafi edeyim derken de 'pes' dedirtti

Pegasus'un İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda saat 22.30'da kalkacak olan seferi üst üste ertelenince yolcular isyan etti. Rötar bilgisini de geç veren Pegasus Havayolları, yolcularına jest olarak ücretsiz ikramda bulunacağı anonsunu yaptı. Saatlerce bekleyen yolcular karşılaştıkları ikramla bir şok daha yaşadı.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda saat 22.30'da olan Pegasus'un bir seferi önce 23.25'e ardından 01.30'a ertelendi. Şirket rötar bilgisini yolculara geç mesaj atarak mağduriyeti de katladı.

SADECE KÜÇÜK KEKLE SU VERDİLER

Pegasus'un yaptığı bununla da sınırlı kalmadı. Rötar nedeniyle yolculara jest yapacağını ve ücretsiz ikramda bulunacağı anonsunu yapan Pegasus, sadece küçük bir kek ile bir bardak su verdi.

"BU BİR RÖTAR DEĞİL RESMEN İPTAL"

Çileden çıkan yolcular, "Bu bir rötar değil resmen iptaldir. Bize baştan iptal edildiğini söyleseler belki de bir sonraki güne planlarımızı yapar ya da başka havayolu ile uçuşumuzu gerçekleştirir mağdur olmazdık." dedi.

YOLCULAR CİMER'E ŞİKAYET EDECEK

Yaşadıkları mağduriyetin ardından yolcular harekete geçti. Yolcular, Pegasus'u CİMER'e şikayet edeceğini söyledi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...