Tgrt Haber

'Pençe Kılıç'ta AKINCI TİHA ve SİHA'lar noktayı koydu! Teröristlerin petrol işletme tesisi yerle bir oldu

Editör: Murat Makas / Kaynak: TGRT Haber
23 Kasım 2022 21:47 - Güncelleme : 23 Kasım 2022 23:34

Mehmetçik Pençe-Kılıç ile teröristlerin inine girmeye devam ediyor. Türk SİHA'ları PKK'nın kullandığı petrol işletme tesislerini yerle bir etti. Avdeh petrol işleme tesisinin AKINCI tarafından vurulduğu ana ilişkin görüntü paylaşıldı.

Türkiye​ başlattığı Pençe-Kilit​ operasyonlarıyla Suriye ve Irak’ta sınıra yakın bölgelerde terör yuvalarını imha ediyor. Mehmetçik, ABD’nin desteklediği PKK​ ve YPG​ teröristlerini inlerinde vuruyor.

Pençe Kılıç Harekatı ile Irak'ın kuzeyindeki Kandil​, Asos, Hakurk ile Suriye'nin kuzeyindeki Arap Pınarı, Münbiç, Zor Mağara bölgesi, Tel Rıfat, Cizire ve Derik bölgelerindeki hedefler vuruluyor. Operasyonlarda yerli ve milli üretilen silahlar da kullanılıyor. Özellikle SİHA ve İHA’lar sahada ön planda.

'Pençe Kılıç'ta AKINCI TİHA ve SİHA'lar noktayı koydu! Teröristlerin petrol işletme tesisi yerle bir oldu

AKINCI'DAN NOKTA ATIŞI

TSK SİHA’ları Kamışlı-Terbasiya hattı ile Suriye'nin Kuzeydoğusu Kahtaniye'de PKK/YPG'nin kullandığı 2 petrol rafinerisine vuruldu.

Ayrıca Suriye Derbesiye’de Avdeh petrol işleme tesisinin AKINCI TİHA tarafından vurulduğu ana ilişkin bir görüntü paylaşıldı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...