Tgrt Haber

Son dakika! Pençe-Kilit'ten acı haber: Bir askerimiz şehit oldu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
24 Temmuz 2023 16:55 - Güncelleme : 24 Temmuz 2023 17:43
Son dakika! Pençe-Kilit'ten acı haber: Bir askerimiz şehit oldu

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerin açtığı taciz ateşi sonucu P. Söz. Er Mehmet Can'ın şehit olduğunu açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı, acı haberi duyurdu. Pençe-Kilit Harekatı​ bölgesinde teröristlerin açtığı taciz ateşi sonucu P. Söz. Er Mehmet Can'ın şehit​ olduğun açıklandı. Şehidimiz acı haberi Osmaniye​'deki baba evine ulaştı.

ŞEHİDİMİZİN NAAŞI YARIN DEFNEDİLECEK

Baba İlhan ile Anne Fatma Can'a acı haberi ilçe protokolü ile askeri yetkililer verdi. Sağlık ekiplerinin de hazır bulunduğu baba evinde, çevre sakinleri de gelerek aileye destek olmaya çalıştı.
Öte yandan şehidin naaşının yarın düzenlenecek törenle son yolculuğuna uğurlanacağı bildirildi.

MSB'den yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

"Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 24 Temmuz 2023 tarihinde keşif ve gözetleme faaliyeti icra eden unsurumuza bölücü terör örgütü mensuplarınca açılan taciz ateşi sonucu P. Söz. Er Mehmet Can şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz"

https://twitter.com/tcsavunma/status/1683479179050864643

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...