Tgrt Haber

Korku dolu anlar kamerada: Pencereden sarkan kadın yürekleri ağza getirdi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
17 Eylül 2022 10:18 - Güncelleme : 17 Eylül 2022 10:25

İstanbul'da bilinmeyen bir nedenle pencerede sarkık halde kalan kadın, yürekleri ağza getirdi. Kendini yukarıya çekemeyen kadın, düşme tehlikesi geçirdi. Kadının o halini gören vatandaşlar, battaniye açarak dakikalarca bekledi. Korku dolu anlar ise kameralara saniye saniye yansıdı.

İstanbulBahçelievler​'de dün öğle saatlerinde yaşanan olayda, bir binanın ikinci katındaki pencerede kadının sarktığını gören vatandaşların yüreği ağzına geldi. Hemen binanın altına gelen çok sayıda kişi, evden getirdikleri battaniyeyi açarak pencereden sarkan kadını düşme​ ihtimaline karşın aşağıya bekledi.

KAPIYI KIRIP KADINI KURTARDILAR

Vatandaşlar kadını bir yandan uyarırken, bir genç ise evin kapısını kırarak içeriye girdi. Genç anlık bir müdahaleyle kadını tutarak düşmekten kurtardı. Mahalle arasında yaşanan korku dolu o anlar ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...