Tgrt Haber

Penceresi duvara bakıyor.... İstanbul'da 4 bin 500 TL'lik kiralık ev sosyal medyada gündem oldu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
14 Aralık 2023 11:43 - Güncelleme : 14 Aralık 2023 11:44
Penceresi duvara bakıyor.... İstanbul'da 4 bin 500 TL'lik kiralık ev sosyal medyada gündem oldu

Sosyal medyada fenomeni Muhammet Ali Sarı, İstanbul'da aylık kirası 4 bin 500 TL olan bir evi gezdi. Sarı'nın sosyal medya hesabından paylaştığı video kısa sürede viral oldu.

Tanımadığı kişilerin yanına giderek evlerinin kirasnı sorup, daha sonrasında misafirliğe giden fenomen Muhammet Ali Sarı'nın yaptığı son paylaşım gündem oldu. İstanbul​'da aylık kirası 4 bin 500 TL olan bir evi takipçilerine gösterdi.

"HAVASIZLIK SORUNUNU ÇÖZEMEDİM"

Amerikan mutfaklı, 1 oda ve 1 salondan oluşan evini gezdiren kadın aylık kirasının ise 4 bin 500 TL olduğunu söyledi. Evinin pencerelerinin duvara baktığını belirten kadın, kedisiyle birlikte yaşadığı evdeki havasızlık sorunu için uğraşmasına rağmen çözmediğini söyledi.

EV​ HAKKINDA BİNLERCE YORUM GELDİ

Genç kadının evine ait görüntüler sosyal medya kullanıcıları binlerce yorum yaptı. Bir sosyal medya kullanıcısı gönderiye, "Sonunda gerçekleri gösterdi" yorumunu ekledi.

"BEN SEYREDERKEN DARALDIM"

Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise, "Diri diri mezara girmek gibi. Ben seyrederken daraldım" yorumunu yaptı. Üçüncü bir sosyal medya kullanıcısı ise, "Hem hava almıyor hem de duvar diplerinde rutubet var. Hastalık için ideal şartlar" dedi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...