Tgrt Haber

Son dakika! Pendik'te iş yerinden büyük yangın: Çok sayıda yaralı var

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
25 Haziran 2023 18:26 - Güncelleme : 25 Haziran 2023 19:09

Son dakika haberi: İstanbul'un Pendik ilçesinde bulunan iş yerinde büyük bir yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken olayda 7 kişinin yaralandığı aktarıldı.

İstanbulPendik​'te bulunan bir oto tamirhanesinde akşam saatlerine doğru büyük bir yangın​ çıktı. Dumanlar kısa sürede tüm tamirhaneyi sararken ihbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye​, polis ve ambulans ekipleri sevk edildi.

Yangın esnasında içerde bulunan 5 kişi mahsur kalırken mahsur kalanların iş arkadaşları yangının olduğu iş yerine girmeye çalıştı. Polis ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle güçlükle durdurulabilen bir kişi fenalaşarak baygınlık geçirdi.

2 İTFAİYE ERİ DE DUMANDAN ETKİLENDİ

Yanan iş yerinde mahsur kalan 5 kişi itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu kurtarılırken o anları çevredeki vatandaşlar alkışlarla izledi. Yangın esnasında müdahalede bulunan 2 itfaiye eri dumandan etkilenerek ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Yangında mahsur kalarak kurtarılan yaralılar sağlık görevlilerince yapılan ilk müdahalenin ardından en yakın hastaneye kaldırıldı. Yangın kontrol altına alınırken, polis ekiplerince inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...