Tgrt Haber

Pendik'te cam fabrikasında korkutan yangın 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: Anadolu Ajansı
27 Ocak 2023 01:55 - Güncelleme : 27 Ocak 2023 02:08
Pendik'te cam fabrikasında korkutan yangın 

İstanbul'un Pendik ilçesinde bir cam fabrikasında yangın çıktı. Yangın, ekiplerin hızlı müdahalesi sonrası kontrol altına alınarak söndürüldü. 

Pendik​'teki bir cam fabrikasında çıkan yangın​ geceyi aydınlattı. Yangın, 23.30 sıralarında Ramazanoğlu Mahallesi, Kaynarca caddesi üzerinde bulunan 3 katlı bir fabrikada meydana geldi. 

Cam üretimi yapılan fabrikanın en üst katında bulunan depo kısmında başlayan yangın kısa sürede büyüyerek fabrikanın çatısını sardı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken polis çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Herhangi bir yaralanmanın yaşanmadığı yangın itfaiye ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucu kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangınla ilgili inceleme devam ediyor. 

Pendik'te cam fabrikasında korkutan yangın 

 

 

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...