Tgrt Haber

Pendik'te yangın! İki katlı ev alev topuna döndü

Editör: Şule Altınel / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
08 Ekim 2024 07:21 - Güncelleme : 08 Ekim 2024 07:40

Pendik'te iki katlı evin çatısı bilinmeyen bir nedenle alev alev yandı. İtfaiye ekipleri uzun uğraşlar sonucu yangını söndürürken, evin çatısı küle döndü.

İstanbul​'un Pendik​ ilçesinde saat 03.30 sıralarında feci bir yangın​ meydana geldi. İddiaya göre, iki katlı bir evin çatısında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın kısa sürede tüm çatıyı sardı. 

Yangını fark eden çevredeki vatandaşlar tarafından itfaiye​ ekiplerine haber verildi. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri alev topuna dönen çatıyı yaklaşık 2 saatte söndürmeyi başardı.

Pendik'te yangın! İki katlı ev alev topuna döndü - 1. Resim

CAN KAYBI OLMADI 

Yangında ölen veya yaralanan olmazken, yangın nedeniyle iki katlı evin çatısı küle döndü. Polis ekipleri olay yerinde emniyet şeridiyle önlem alırken, yangınla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ateşli 8 Ekim 2024 07:44

Neyse ki insanlar zarar görmemiş inanın o kadar şok edici bir durum olurmuş

Sonraki Haber Yükleniyor...