Tgrt Haber

Peruk kafa yaptı! Altından çıkan polisleri şaşkına çevirdi

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber / AA
19 Temmuz 2023 15:40 - Güncelleme : 19 Temmuz 2023 16:04
Peruk kafa yaptı! Altından çıkan polisleri şaşkına çevirdi

Hatay'da uyuşturucu operasyonu düzenleyen polis ekipleri karşılaştıkları bir manzara karşısında büyük şaşkınlık yaşadı. Ekiplerin durdurduğu bir şüphelinin taktığı peruğun altında uyuşturucu madde buldu.

Emniyet​ birimlerinin zehir tacirlerine yönelik operasyonları yurt genelinde aralıksız devam ediyor. Narkotik​ timleri, uyuşturucu ticaretini önlemek için sık sık denetim gerçekleştiriyor.

Hatay​ Emniyeti de uyuşturucu imal ve ticaretine yönelik çalışma başlattı. İskenderun'da denetim yapan narkotik polisler, şüphelendikleri bir kişiyi durdurdu.

UYUŞTURUCUYU PERUKLA PERDELEDİ

Şahsın üzerinde yapılan aramada bir şey çıkmayınca detaylı aramaya geçildi. Bu evrede karşılaşılan manzara ise polislerde büyük şaşkınlığa yol açtı. Ekipler, Y.D. adlı şüphelinin kullandığı peruğun altında 3 gram sentetik uyuşturucu buldu. 

Şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Peruğun altından uyuşturucu çıktı.

Kaynak: TGRT Haber / AA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...