Tgrt Haber

Pişkin hırsız rahatlığıyla pes dedirtti! Çocuklarını salladı, ağaçlardan meyve topladı…

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
01 Temmuz 2023 09:18 - Güncelleme : 01 Temmuz 2023 09:21

Erzincan’da 3 çocuğuyla birlikte demir kapıyı kırarak hırsızlık yapan yabancı uyruklu kadının rahatlığı pes dedirtti. Evin bahçesinde çocuklarını sallayan ayrıca ağaçlardan meyve toplayan kadın alarm çalması sonucunda çocuklarını alarak kaçtı.

İhlas Haber Ajansı’nın aktardığı bilgiye göre Erzincan’ın merkez İnönü Mahallesi Ömer Parmaksızoğlu Caddesi Cumartesi Pazarı yanında bulunan villada meydana gelen hırsızlık​ kameralara yansıdı. Kurban Bayramı dolayısıyla tatile giden ailenin villasına yabancı uyruklu olduğu tahmin edilen genç bir kadın ve 3 küçük çocuk hırsızlık maksadıyla demir kapıyı kırarak içeri girdi.

“POLİS GELİYOR” SÖZLERİ SONRASI KAÇTI…

Bahçedeki salıncağı gören çocuklar koşarak salıncakta bir süre sallanmaya başladı. Kadında çocukları sallayıp ağaçlardan meyve topladı.

Evde kimsenin olmadığını fark eden kadın ve çocuklar bahçede bir süre gönüllerince eğlendi. Daha sonra hırsızlık için kadının eve gireceği anda alarm çaldı. Olayı fark edip güvenlik kamerasından yaşananları cep telefonundan izleyen ev sahibi kurdurduğu bağlantı sayesinde megafondan ‘polis geliyor’ diye şeklinde ses gönderince paniğe kapılan kadın yanındaki çocukları alıp hızla kaçtı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...