Tgrt Haber

Pizzacı soyguncusu tutukladı

03 Mart 2017 16:20
Pizzacı soyguncusu tutukladı

Bir pizza şirketinin Kocaeli’de bulunan şubesinden hırsızlık yaptıktan sonra tutuklanan, serbest kaldıktan sonra aynı pizzacının 3 şubesini daha soyan şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İzmit’in Yahya Kaptan Mahallesinde bulunan bir pizza firmasında çalışan H.E (21) isimli şahıs çalıştığı şubeyi soyduktan sonra gözaltına alıp bir süre cezaevinde yattıktan sonra tahliye oldu. Ardından hırsızlık olaylarına devam eden genç adam geçtiğimiz hafta İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarında bulunan şubeye girerek yaklaşık 4 bin TL nakit para ve çek defterini çaldıktan sonra kayıplara karıştı. Pizzacı hırsızı H.E’nin Bursa’dan Samsun’a giderken aynı pizza firmasının Ankara Şubesi’ni de soymaya kalktığı alarm çalınca da kaçtığı ve Çorum’da girdiği şubeden 7 bin TL ve Sapanca şubesinden ise 8 bin TL nakit para ve çek defterini çaldığı ortaya çıktı. Kocaeli Asayiş Şube Ekiplerinin çalışması sonucu yakayı ele veren pizzacı hırsızı emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilerek, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...