Tgrt Haber

PKK bunu da yaptı

25 Ağustos 2015 14:38
PKK bunu da yaptı

Terör örgütü PKK mensuplarının Silvan'da sağlık hizmeti vermesini engelledikleri Aile Sağlığı Merkezi'ni (ASM) "ilk yardım" hizmeti için kullandığı belirlendi.

İlçede, ASM'nin sağlık hizmetini engelleyen, polis ekiplerine pusu  kurmak, olaylara müdahaleyi engellemek için hendek kazan, yollara barikat kuran  terör örgütü mensuplarına güvenlik güçlerince düzenlenen operasyonda, ASM'nin  yaralı teröristlere ilk yardım hizmeti için kullanıldığı ortaya çıktı. 
 Örgüt mensuplarının ilçedeki olaylar sırasında asılsız ihbar ile  çağırdıkları ve belirtilen adrese giden ambulansta yağmaladıkları malzemeleri de  çatışmalarda yaralanan teröristlerin tedavisi için kullandığı öğrenildi. 
 İlçe halkına sağlık hizmeti yaklaşık 2 haftadır engellenen ASM'de  sokağa çıkma yasağının kaldırılmasının ardından yapılan ilk incelemede yaklaşık  12 bin lira değerindeki aşıların tümünün elektrik kesintisinden dolayı bozulduğu,  5 dizüstü bilgisayar, 2 masaüstü bilgisayar ve 3 monitörün çalındığı, camların ve  kapıların kırıldığı tespit edilmişti. 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...