Tgrt Haber

PKK elebaşlarından Duran Kalkan'dan Kılıçdaroğlu'na destek

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
18 Nisan 2023 13:03 - Güncelleme : 18 Nisan 2023 13:29

Türkiye'nin eli kanlı terör örgütü PKK'nın elebaşlarını öldürmek için seferber olduğunu belirten terörist Duran Kalkan, Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek vereceklerini söyledi.

Türkiye, 14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan seçimler öncesi hareketli günler yaşıyor. Beyannamelerini açıklayan partilerin yavaş yavaş miting programları da belli oluyor. Gündemde bu gelişmeler yaşanırken PKK​ elebaşları Murat Karayılan, Bese Hozat, Cemil Bayık, Mustafa Karasu ve Sabri Ok'tan sonra Duran Kalkan'dan da dikkat çeken bir açıklama geldi.

PKK'YI MİT​ KORKUSU SARDI

Millet İttifakı'nın adayı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu​'nun desteklenmesini istediğini söyleyen Kalkan, MİT'in gerçekleştirdiği operasyonlardan ne kadar korktuklarını belli eden bir açıklama yaptı. 

MİT'e talimat verildiğini ve tüm PKK elebaşlarının ortadan kaldırılmak istendiğini ifade eden Kalkan, bu nedenle Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceklerini söyledi.

"ERDOĞAN İKTİDARDA KALIRSA PKK'YI ZOR GÜNLER BEKLİYOR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan​'ın iktidarda kalması durumunda PKK'nın daha zor günler geçireceğini işaret eden PKK elebaşı Duran Kalkan, şunları şöyledi:

"Biz bütün özgürlükçü ve demokratik güçleri destekliyoruz. AKP-MHP faşizmini yıkacağız. Bu faşizm yıkılacak. Bunu herkes de söylüyor, biz de söyledik. Tecridi kaldıracağız"

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...