Tgrt Haber

Son dakika! PKK elebaşlarından Sabri Ok'un kardeşi yakalandı

Editör: Onur Kaya / Kaynak: Anadolu Ajansı
27 Ocak 2023 16:25 - Güncelleme : 27 Ocak 2023 17:19
Son dakika!  PKK elebaşlarından Sabri Ok'un kardeşi yakalandı

Son dakika haberi: Adıyaman'da terör örgütü PKK'ya yönelik yürütülen operasyonda, örgüt ile bağlantısı tespit edilen 4 kişi yakalandı. Yakalananlar arasında örgütün elebaşlarından Sabri Ok'un kardeşinin de olduğu aktarıldı.

Eli kanlı terör örgütlerine karşı verilen amansız mücadele hız kesmeden devam ediyor. Yurt içinde ve yurt dışında gerçekleştirilen operasyonlarla teröristler etkisiz hale getiriliyor. Adıyaman​ merkezli 2 ilde terör örgütüyle bağlantısı olduğu tespit edilen teröristlere yönelik yürütülen operasyonda, 4 kişi kıskıvrak yakalandı.

Güvenlik güçleri, PKK​ elebaşlarından Sabri Ok ile kırmızı kategoride aranan Arzu Ok gibi birçok örgüt mensubuyla irtibatlı oldukları ve örgüt mensuplarına malzeme sağladıkları değerlendirilen Mehmet Ok, V.A, C.A. ile İ.V'yi gözaltına aldı. Zanlıların ikametlerinde yapılan aramalarda, çok sayıda örgütsel doküman, yasaklı yayınlar ile suç unsuru olabilecek basılı ve dijital materyal ele geçirildi.

BABASI DA TUTUKLANDI

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan, Sabri Ok'un kardeşi ve kırmızı kategoride aranan "Mizgin" kod adlı Arzu Ok'un babası Mehmet Ok tutuklandı. Diğer zanlılar adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...