Tgrt Haber

PKK hedefleri havadan vuruldu

10 Ağustos 2015 13:47
PKK hedefleri havadan vuruldu

Ağrı Valiliği tarafından 'Geçici askeri güvenlik bölgesi' olarak ilan edilen PKK'nın yuvalanmaya çalıştığı Tendürek Dağında bazı hedefler, helikopterlerle vuruldu.

Ağrı Valiliği'nin Ağrı Dağı ile Tendürek Dağı'nı, 15 gün süreyle 'Geçici askeri güvenlik bölgesi' ilan etmesi ardından Doğubayazıt 1'nci Mekanize Piyade Tugayı’ndan havalan helikopterler dün saat 21.30 sıralarında Tendürek Dağı’nda belirenen hedefleri havadan vurdu.Tendürek Dağı'nda çadır kurarak 'canlı kalkan' eylemi başlatan HDP'li grupta bulunan Ağrı Milletvekili Dirayet Dilan Taşdemir ile Ağrı Belediye Eşbaşkanı Mukaddes Kubilay'ın da 'canlı kalkan' eylemi nedeniyle Tendürek Dağı'ndaki çadırlarda bulunduğu bildirildi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Mahmut11 Ağustos 2015 07:13

Turk askeri sizi eskisi gibi o magaraya gömecektir hayinler

hamdi10 Ağustos 2015 14:15

Ulkem için tehdit unsuru kim olursa olsun bu vali millet vekili beld başkanı kısaca kim olursa olsun derhal hak ettiği ceza verilmeli verilmeliki peşinden cesaret esen olmasın konu ülkemin güvenliği olunca teferruata gerek yok vurun vurun vurun

İrfan AKDOĞAN10 Ağustos 2015 13:58

Bu milletin ekmeğiyle büyümüş; Bu milletin oylarıyla seçilmiş insanlar Kendi askerlerine karşı Pkk ya siper oluyor. Ak partiye haddini bildirmek isteyen Hdp ye oy veren kardeşim inşaallah aklın başına geldi.hatanı anlardın

Sonraki Haber Yükleniyor...