Tgrt Haber

PKK lav silahı ile saldırdı

27 Ağustos 2015 09:52
PKK lav silahı ile saldırdı

Gaziantep’te PKK terör örgütü üyelerinin gece saat 21.45 sıralarında polis merkezine düzenlediği saldırıda lav silahı kullandıkları fakat silah ateş almadığı için olay yerinde bırakıp kaçtıkları öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, terör örgütü PKK tarafından Gaziantep Ocaklar Mahallesinde bulunan 25 Aralık Polis Merkezine uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Çalıntı olduğu belirlenen 34 HF 5518 plakalı otomobille polis merkezinin önünde bulunan Yavuz Sultan Selim Lisesinin duvarının dibine gelen yüzü maskeli ve etekli PKK’lılar, polis merkezine uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. Çıkan çatışmada ölen yada yaralanan olmazken saldırganlar, geldikleri otomobili olay yerinde bırakarak yaya olarak kaçtı. Ara sokaklarda izini kaybettiren saldırganlar kaçmadan önce geldikleri otomobili de ateşe verdi. Olay nedeniyle bölgeye çok sayıda zırhlı araç, özel harekat polisi ve terörle mücadele ekibi sevk edildi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
türkoğlu28 Ağustos 2015 07:06

bu hainlere böyle gelişmiş silahları veren (dost,,,,) ülkelerin isimleri türk halkına tekrar tekrar açıklanmalı ki biz de bilelim...

Sonraki Haber Yükleniyor...