Tgrt Haber

PKK 'satılık' ilanlarının peşinde

15 Ağustos 2015 20:32
PKK 'satılık' ilanlarının peşinde

Gizli yazıda, eylem hazırlığında olan örgüt mensuplarına karşı duyarlı olunması ve ilan vermekten kaçınılması, halen ilanı bulunanlarınsa ilanlarını kaldırması istendi.

Habertürk'te yer alan habere göre istihbarat birimleri, PKK terör örgütüne yönelik yaptıkları çalışmalarla ilgili hazırladıkları raporu geçen hafta İçişleri Bakanlığı'na ulaştırdı. İçişleri Bakanlığı da, kendisine ulaşan bilgileri Emniyet Genel Müdürlüğü üzerinden gizli bir yazıyla tüm illere gönderdi. İl emniyet müdürlüklerine gönderilen yazıda, terör örgütünün kaçırma ve saldırı gibi eylemler için internet sitelerinde çalışma yaptığı, "Askerden veya polisten satılık" başlığıyla verilen otomobil ve daire ilanlarının peşine düştüğü bilgisine yer verildi.Ayrıca internet sitelerinde ilanları çıkanların da dikkatli olması belirtildi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
ramazan16 Ağustos 2015 12:34

Pkk yandaşı diye birşey yoktur pkk heryerde pkk dır dağdaki şehirdeki meclis deki pkk hep bölücü mahluklardır

Sonraki Haber Yükleniyor...