Tgrt Haber

PKK'da çöküş sürüyor! MSB duyurdu: Bir terörist daha teslim oldu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
06 Haziran 2023 14:18 - Güncelleme : 06 Haziran 2023 14:22
PKK'da çöküş sürüyor! MSB duyurdu: Bir terörist daha teslim oldu

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde 1 PKK'lı teröristin güvenlik güçlerine teslim olduğunu duyurdu.

Hem operasyonlar hem de yürütülen ikna çalışmalarıyla birlikte PKK​'da çöküş devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı​ bölgesinde bir PKK'lı teröristin daha güvenlik güçlerine teslim olduğunu duyurdu.

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda: 

"Mehmetçiğin kararlı operasyonları neticesinde PKK/YPG’li teröristler teslim olmaya devam ediyor. Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde 1 PKK/YPG’li terörist Komandolarımıza teslim oldu"

https://twitter.com/tcsavunma/status/1666027580938502144

ŞIRNAK​'TA PKK'YA DARBE

Öte yandan dün Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü, PKK/KCK ve FETÖ/PDY terör örgütlerinin eylem ve faaliyetlerinin ortaya çıkarılması amacıyla il genelinde operasyon başlattı. Operasyonlarda 8 şüpheli gözaltına alındı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...