Tgrt Haber

PKK’dan Kılıçdaroğlu'nun adaylığına destek: Terör saldırılarına seçimlere kadar son verme kararı aldık

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT Haber
28 Mart 2023 00:15 - Güncelleme : 28 Mart 2023 00:30
PKK’dan Kılıçdaroğlu'nun adaylığına destek: Terör saldırılarına seçimlere kadar son verme kararı aldık

Terör örgütü PKK'nın Eşbaşkanı Bese Hozat, terör örgütünün kanalına yaptığı açıklamada PKK'nın seçimler bitene kadar terör eylemlerine son verdiğini açıkladı. Kılıçdaroğlu'nun adaylığına ilişkin konuşan terörist Hozat, "Biz HDP'nin millet ittifakını destekleme tutumunu değerli, önemli ve anlamlı buluyoruz. Seçimlerin sonucunu doğrudan etkileyecektir. Bu tutumu destekliyoruz" dedi.

PKK​ Eşbaşkanı terörist Bese Hozat PKK’nın kanalında yaptığı açıklamalarda Kemal Kılıçdaroğlu​'nun adaylığına destek verdi.

Türkiye​'nin çok önemli bir seçim sürecine girdiğini söyleyen terörist Hozat "Bu seçim hiçbir seçime benzemiyor" ifadelerini kullandı.

"BİRLİKTE GÜÇLÜ BİR MÜCADELE YÜRÜTÜLMELİ"

A Haber'in aktardığına göre, Altılı koalisyonun birlikteliğini değerlendiren terörist Hozat, "Seçim süreci ile birlikte güçlü bir mücadele yürütülürse iktidar 14 Mayıs'ta yıkılacaktır" diyerek Millet İttifakı'na açıkça destek olacaklarını duyurdu.

Hozat açıklamasında PKK'nın seçimlere kadar terör eylemlerine son verdiğini açıkladı.

"KILIÇDAROĞLU'NUN ADAYLIĞINI DESTEKLİYORUZ"

HDP'nin Millet İttifakı'na destek vermesini "değerli, önemli ve anlamlı buluyoruz" diyerek yorumlayan terörist Hozat "Seçimlerin sonucunu doğrudan etkileyecektir. Bu tutumu destekliyoruz" ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...