Tgrt Haber

PKK'nın finans kaynağına darbe: 565 kilo uyuşturucu ele geçirildi

12 Ekim 2022 09:26 - Güncelleme : 12 Ekim 2022 09:42
PKK'nın finans kaynağına darbe: 565 kilo uyuşturucu ele geçirildi

Eli kanlı terör örgütü PKK'nın finans kaynaklarına büyük bir darbe daha indirildi. Diyarbakır'da sürdürülen Eren Abluka Sonbahar-Kış 2 Operayonu'nda 565 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi.

Kahraman Mehmetçik'in gençleri zehirleyen ve bölücü terör örgütü PKK'nın en büyük finans kaynağı olan uyuşturucu​ ile mücadelesi de hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Diyarbakır'da sürdürülen Eren Abluka Sonbahar-Kış 2 Operasyonu'nda eli kanlı terör örgütü PKK'nın finans kaynağına bir darbe daha indirildi.

YARIM TON UYUŞTURUCU İMHA EDİLDİ

Lice​ ilçesi Birlik Mahallesi kırsalında önceden tespit edilen 23 noktada gerçekleştirilen arazi arama tarama faaliyetinde, 1 el yapımı patlayıcı düzeneği, 52 bin kök kenevir, 132 bin kök skunk, 440 kilogram toz esrar ile 125 kilogram kubar esrar ele geçirildiği kaydedildi.

PKK'nın finans kaynağına darbe: 565 kilo uyuşturucu ele geçirildi

Açıklamada, "Yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen Eren Abluka Operasyonları, halkımızın desteği ile inançlı ve kararlı bir şekilde başarıyla devam ediyor." ifadesi kullanıldı.

Kaynak: AA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...