Tgrt Haber

Son dakika: MİT'ten nokta operasyon! PKK'nın firari ismi terörist Rasim Akyol yakalandı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
28 Nisan 2023 11:02 - Güncelleme : 28 Nisan 2023 14:48
Son dakika: MİT'ten nokta operasyon! PKK'nın firari ismi terörist Rasim Akyol yakalandı

Son dakika haberi: Milli İstihbarat Teşkilatı, terör örgütü PKK'nın firari ismi olan terörist Rasim Akyol'a nokta operasyon gerçekleştirdi. Yurt dışında yakalanan firari terörist Rasim Akyol ülkeye getirildikten sonra Emniyet güçlerine teslim edildi.

Terör örgütü PKK​'ya yönelik operasyonlara bir yenisi eklendi. Gerek yurt içinde gerek ise yurt dışında yapılan operasyonlarla terör örgütüne ağır darbe indiren Mehmetçik ve MİT​ mensupları bu operasyonlarına bir yenisi eklendi. Güvenlik kaynakları tarafından elde edilen bilgiye göre hakkında 'Silahlı terör örgütlerine silah sağlama' suçundan 15 yıl kesinleşmiş cezası bulunan terörist Rasim Akyol yakalandı.

EMNİYET GÜÇLERİNE TESLİM EDİLDİ

MİT tarafından yapılan titiz çalışmalar neticesinde Avrupa'ya kaçma arayışında olan terörist Rasim Akyol, yurt dışında yakalanarak Türkiye​'ye getirildi. Emniyet güçlerine teslim edilen teröristin 2018 yılında Hatay’da 25 kg patlayıcı madde ile yakalanan eylem hazırlığı içerisindeki PKK/KCK mensuplarına, yardım ve yataklık eden grup içerisinde yer aldığı öğrenildi.

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...