Tgrt Haber

PKK'nın silahları dere yatağından çıktı

22 Kasım 2015 17:10
PKK'nın silahları dere yatağından çıktı

Terör örgütü PKK'nın şehir yapılanması olan YDG-H'ın şehir içinde eylemlerde kullandığı silahların dere yatağında saklandığı ortaya çıktı.

Şırnak İdil'de Jandarma ve MİT'in ortak yaptığı operasyonda, terör örgütü PKK'nın şehir eylemlerinde kullandığı silahlar ele geçirildi. Dereyatağı ve örgüt evinde saklanan silahlar ile birlikte YDG-H sorulumlusu 3 kişi gözaltına alındı.Terör örgütü PKK'nın şehir yapılanması olan YDG-H'ın şehir içinde eylemlerde kullandığı silahların eylemler sonrası saklandığı bilgisine ulaşıldı. MİT ve Şırnak Jandarma ekipleri 3 örgüt elemanını tespit etti. Önceki gün yapılan operasyonra A.B, M.İ, ve A.K gözaltına alındı. Yakalanan kişilerin evlerinde yapılan aramada 1 adet kalaşnikof 2 adet pompalı tüfek ele geçirildi. Öte yandan aynı şahısların dere yatağınada silah sakladıkları üzerine yapılan aramada 1 adet kalaşnikof silah ile çok sayıda mermi ele geçirildi. Saklanan silahların örgüt tarafından eylemler sırasında kullanıldığı ve örgüt elemanlarının şehirde rahat gezmek için silahları satladıkları ortaya çıktı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...