Tgrt Haber

Son dakika! PKK'ya ağır darbe: Taciz ateşi açan 12 terörist öldürüldü

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
27 Aralık 2022 11:24 - Güncelleme : 27 Aralık 2022 16:29
Son dakika! PKK'ya ağır darbe: Taciz ateşi açan 12 terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye'nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde taciz ateşi açan 12 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Bölücü terör örgütü PKK​'ya son günlerin en büyük darbesi vuruldu. Suriye'nin kuzeyine yuva yapan hainlerin alçak saldırılarına Türk askeri misliyle karşılık verdi. Taciz ateşi açan çok sayıda PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.

Milli Savunma Bakanlığı, Zeytin Dalı​ ve Fırat Kalkanı​ bölgelerine taciz ateşi açan 12 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Açıklamada, kahraman Mehmetçiğin teröristlerin taciz ve saldırı girişimlerine gereken cevabı vermeye devam ettiği belirtildi.

TERÖRİSTLERE MİSLİYLE KARŞILIK

MSB'den yapılan açıklamada, "Kahraman Mehmetçik, teröristlerin taciz ve saldırı girişimlerine misliyle karşılık vermeye devam ediyor. Suriye’nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerine taciz ateşi açan 12 PKK/YPG'li terörist başarılı bir operasyonla etkisiz hâle getirildi" ifadelerine yer verildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1607653326543544322

TSK'DAN GARA​'YA OPERASYON

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesine düzenlenen operasyonda 3 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. MSB'nin açıklamasında "Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar operasyonlarımız devam edecek" mesajı verildi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...