Tgrt Haber

PKK'ya ağır darbe: 13 terörist etkisiz hale getirildi

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
31 Ocak 2024 11:27 - Güncelleme : 31 Ocak 2024 11:50

Son dakika haberi... Milli Savunma Bakanlığı, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerinde taciz ateşi açan 13 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Türk askerinin terörle mücadelesi kararlılıkla devam ediyor. Mehmetçik yurt içinde ve sınır ötesinde hainlere peş peşe darbe indiriyor.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye​'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı​ ve Zeytin Dalı bölgelerinde taciz ateşi açan 13 PKK​'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.  Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"TACİZ ATIŞI KARŞILIKSIZ KALMIYOR"

"Teröristlerin taciz atışları karşılıksız kalmıyor! Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerinde huzur ve güvenlik ortamını bozmak için taciz ateşi açan 13 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hâle getirdi."

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...