Tgrt Haber

Son dakika! PKK'ya ağır darbe: 13 terörist etkisiz hale getirildi

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
28 Ekim 2022 10:29 - Güncelleme : 28 Ekim 2022 12:58
Son dakika! PKK'ya ağır darbe: 13 terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde taciz ateşi açan 13 teröristin öldürüldüğünü duyurdu.

Bölücü terör örgütü PKK​'ya son günlerin en büyük darbesi vuruldu. Suriye​'nin kuzeyinden taciz ateşi açan çok sayıda terörist öldürüldü.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı​ bölgelerinde Türk askerine taciz ateşi açan 13 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. MSB'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"TACİZ ATIŞLARI CEZASIZ KALMIYOR"

"Teröristlerin taciz atışları cezasız kalmıyor. Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı​ ve Barış Pınarı bölgelerindehuzur ve güvenlik ortamını bozmak için taciz ateşi açan 13 PKK/YPG’li terörist, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi."

https://twitter.com/tcsavunma/status/1585895925641318400

EREN ABLUKA SONBAHAR-KIŞ 5 OPERASYONU BAŞLADI

PKK terör örgütünü ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla 'Eren Abluka Sonbahar-Kış-5 (Hakkari- Yüksekova-Keçili) Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Cevdet Özdaş Operasyonu' başlatıldı.

Son dakika! PKK'ya ağır darbe: 13 terörist etkisiz hale getirildi

Hakkari İl Jandarma Komutanlığınca gerçekleştirilen operasyonda; Jandarma Komando Özel Operasyon (JOPER), Jandarma Özel Harekat (JÖH), Jandarma Komando ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan 688 personel 43 operasyonel tim görev alıyor.

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, "Yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen Eren Abluka Sonbahar-Kış Operasyonları, halkımızın desteği ile inançlı ve kararlı bir şekilde başarı ile devam ediyor" denildi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...