Tgrt Haber

Son dakika! PKK'ya ağır darbe: 9 terörist öldürüldü

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
20 Nisan 2022 15:19 - Güncelleme : 20 Nisan 2022 16:56
Son dakika! PKK'ya ağır darbe: 9 terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı (MSB), PKK/YPG'ye yönelik düzenlenen operasyonlarda 9 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Yurt içi ve sınır ötesinde terör örgütlerine yönelik mücadelesini aralıksız sürdüren Türk ordusu, şehitlerimizin kanını yerde bırakmıyor. Son olarak Barış Pınarı, Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildi.

9 TERÖRİST ETKİSİZ HALDE

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Türk komandolarının Barış Pınarı, Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde saldırı hazırlığındaki 9 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hale getirdiği belirtildi.

Açıklamada, "Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı, kalmıyor, kalmayacak. Teröristleri kazdıkları hendeklere gömmeye devam edeceğiz." ifadelerine yer verildi.

PENÇE KİLİT'TE 30 ÇİZİK

Öte yandan Irak'ın kuzeyinde terör unsurlarına yönelik başlatılan Pençe-Kilit operasyonunda birinci safha tamamlandı. Harekata ilişkin son bilançoyu açıklayan Milli Savunma Bakanı (MSB) Hulusi Akar, şu ana kadar 30 teröristin öldürüldüğünü duyurdu. Bakan Akar ayrıca teröristlere ait çok sayıda sığınak ve mağaranın imha edildiğini belirtirken, örgüte ait mühimmatların da ele geçirildiğini bildirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...