Tgrt Haber

Son dakika! PKK'ya ağır darbe: Saldırı hazırlığındaki 12 terörist etkisiz hale getirildi

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
11 Ağustos 2023 14:08 - Güncelleme : 11 Ağustos 2023 14:54

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyinde saldırı hazırlığında olan 12 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Türk komandoları, Pençe-Kilit bölgesinde şehit​ olan 7 askerimizin hesabını sormaya devam ediyor. Hain saldırının ardından güneydoğu sınırında operasyonlarını yoğunlaştıran Türk Silahlı Kuvvetleri, Suriye'nin kuzeyinde saldırı hazırlığında olan çok sayıda PKK​'lı teröristi etkisiz hale getirdi.

12 TERÖRİST DAHA SARI TORBADA

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), saldırı hazırlığı yapan 12 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi. Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Teröristlerin korkulu rüyası Kahraman Komandolarımız, her nerede olurlarsa olsunlar PKK/YPG’li teröristleri hendeklere gömmeye devam ediyor. Suriye’nin kuzeyinde saldırı hazırlığı yapan 12 terörist başarılı bir operasyonla etkisiz hâle getirildi. Böylece dün ve bugün Irak’ın kuzeyinde ve Suriye’nin kuzeyinde toplam 21 terörist etkisiz hâle getirildi."

https://twitter.com/tcsavunma/status/1689956369225424897

PENÇE-KİLİT'TE BOMBARDIMAN

Öte yandan Milli Savunma Bakanlığı (MSB), sabah saatlerinde Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü mensubu 3 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

MSB'den "Mehmetçiklerimizi şehit eden hainlerden hesap sormaya devam ediyoruz" ifadeleriyle yapılan açıklamada, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 3 PKK’lı teröristin daha havadan düzenlenen operasyonla etkisiz hale getirildiği belirtildi.

7 ASKER ŞEHİT OLDU

PKK'lı hainlerce Suriye'nin kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit Operasyonu bölgesine açılan taciz ateşi sonucu 7 askerimiz şehit olmuştu.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...