Tgrt Haber

Son dakika! PKK'ya darbe: Taciz ateşi açan 4 terörist etkisiz hale getirildi

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
11 Haziran 2023 12:20 - Güncelleme : 11 Haziran 2023 13:57
Son dakika! PKK'ya darbe: Taciz ateşi açan 4 terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye'nin kuzeyinde taciz ateşi açan 4 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Suriye​'nin kuzeyindeki Zeytin Dalı​ bölgesinde görev yapan askerlere taciz ateşi açan PKK'lı teröristlere misliyle karşılık verildi. Yapılan operasyonda çok sayıda terörist öldürüldü.

Milli Savunma Bakanlığından (MSB) yapılan açıklamada, terörle mücadelenin aralıksız sürdürüldüğü belirtilerek, Zeytin Dalı bölgesine taciz ateşi açan 4 PKK/YPG'li teröristin başarılı bir operasyonla etkisiz hale getirildiği bildirildi. Bakanlığın paylaşımında şu ifadelere yer verildi:

"Kahraman Mehmetçik teröristle mücadelesini Suriye’nin kuzeyinde de etkin ve kararlı şekilde sürdürüyor. Zeytin Dalı bölgesine taciz ateşi açan 4 PKK/YPG'li terörist başarılı bir operasyonla etkisiz hâle getirildi."

https://twitter.com/tcsavunma/status/1667822977537155073

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...