Tgrt Haber

Son dakika! Şırnak'ta 3 PKK'lı terörist öldürüldü

02 Eylül 2022 18:02 - Güncelleme : 02 Eylül 2022 21:43
Son dakika! Şırnak'ta 3 PKK'lı terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Şırnak'ta sürdürülen Eren Abluka-27 Operasyonunda 3 terörist etkisiz hale getirildi. Bu gelişmeyi sosyal medya hesabından duyuran İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Uyarıyoruz. Teslim olun, yoksa sarı torba kaçınılmaz" ifadelerini kullandı.

Terörle mücadele kararlılıkla sürdürülüyor. Yurt içinde devam eden "Eren" operasyonlarında terör örgütü PKK’ya üst üste darbe indiriliyor.

Son olarak Eren Abluka-27 Operasyonu kapsamında Şırnak​ Faraşin yaylası kırsalında 3 terörist tespit edildi. Jandarma Özel Harekatı ile jandarma komandoları, SİHA ve Hava Kuvvetleri’nin desteğiyle bölücü örgüt üyelerinin bulunduğu bölgeye operasyon düzenledi. Teröristler silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise bu gelişmeyi sosyal medya hesabından duyurdu. Bakan Soylu, açıklamasında "Uyarıyoruz. Teslim olun, yoksa sarı torba kaçınılmaz. Kahramanlarımızın eline sağlık" ifadelerini kullandı.

Bakan Soylu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Uyarıyoruz! Teslim olun, yoksa sarı torba kaçınılmaz! Eren Abluka-27 Operasyonu'nda Şırnak Faraşin Yaylası kırsalında, JÖH ve Komandolarımız, J-SİHA ve Hava Kuvvetleri'nin desteğiyle 3️ teröristi silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirdi. Kahramanlarımızın eline sağlık"

https://twitter.com/suleymansoylu/status/1565712679288901639

MSB: 3 TERÖRİT DAHA ETKİSİZ

Öte yandan Milli Savunma Bakanlığı da Pençe-Kilit ve Pençe-Şimşek operasyon bölgelerinde 3 PKK​'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirmişti.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...