Tgrt Haber

Son dakika! PKK'ya darbe üstüne darbe: 6 terörist öldürüldü

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
19 Eylül 2022 13:47 - Güncelleme : 19 Eylül 2022 14:38
Son dakika! PKK'ya darbe üstüne darbe: 6 terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Bölücü terör örgütü PKK ile mücadele aralıksız devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Barış Pınarı bölgesinde 6 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Türk ordusu​ yurt içi ve sınır ötesinde terörle mücadelesini sürdürüyor. Son olarak Barış Pınarı​ bölgesinde çok sayıda teröristin öldürüldüğü açıklandı.

Milli Savunma Bakanlığından (MSB) yapılan açıklamada, "Durmak yok, yorulmak yok, mücadeleye devam! Kahraman Komandolarımız, Barış Pınarı bölgesinde tespit ettikleri 6 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hâle getirdi. Teröristleri kazdıkları hendeklere gömmeye devam edeceğiz" ifadelerine yer verildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1571813485264134148

ŞEHİMİZİN KANI YERDE KALMADI

Öte yandan dün Şanlıurfa Suruç'a sınırın Suriye tarafından düzenlenen roketatar saldırısı sonucunda bir askerimiz şehit olmuştu. Türk askeri tarafından saldırının yapıldığı bölgeye düzenlenen operasyonda 80'e yakın hedef imha edildi, 17 terörist de etkisiz hale getirildi.

Güvenlik kaynakları, öldürülenlerin arasında hain saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin de olduğu değerlendirmesinde bulundu.

SİİRT'TE GRİ KATEGORİDEKİ TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Siirt'te de terör operasyonları hız kesmeden sürüyor. Siirt İl Jandarma​ Komutanlığınca düzenlenen operasyonlar, terör örgütü PKK'yı bitirme noktasına getirdi. Terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonlarda tespit edilen barınak ve sığınaklar kullanılamaz hale getirildi.

Siirt'te terör operasyonlarını tüm hızıyla sürdüren jandarma komando birlikleri ile Jandarma Özel Harekat (JÖH) timleri 9 ay da PKK'ya ağır kayıplar yaşattı. Operasyonlarda teröristlerin kullandığı sığınak ve barınak ile çok sayıda mühimmat ele geçirildi. Tespit edilen sığınak ve barınaklar delil çalışmasının ardından imha edildi. 7 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonlarda etkisiz hale getirilenler arasında gri kategoride aranan 1 terörist bulunuyor.

Son dakika! PKK'ya darbe üstüne darbe: 6 terörist öldürüldü

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...