Tgrt Haber

Son dakika! PKK'ya 'Pençe' darbesi: 2 terörist öldürüldü

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
10 Eylül 2022 18:45 - Güncelleme : 10 Eylül 2022 19:30
Son dakika! PKK'ya 'Pençe' darbesi: 2 terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde devam eden Pençe-Kilit operasyonunda 2 PKK'lı teröristin öldürüldüğünü duyurdu.

Kahraman Mehmetçik'in yurtiçinde ve yurtdışında terör örgütlerine karşı verdiği amansız mücadele hız kesmeden devam ediyor. Saklandıkları inlerde tespit edilen teröristler düzenlenen operasyonlarla tek tek etkisiz hale getiriliyor.

Milli Savunma Bakanlığı​'ndan yapılan en son açıklamada, Irak​'ın kuzeyinde devam eden Pençe-Kilit operasyonunda 2 PKK​'lı teröristin öldürüldüğü duyuruldu.

"TERÖRÜ KURUTMAKTA AZİMLİ, KARARLIYIZ"

MSB'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Teröristler için ne Irak’ın ne de Suriye’nin kuzeyi güvenli! Irak’ın kuzeyinde başarıyla devam eden Pençe-Kilit Operasyonu​ bölgesinde 2 PKK’lı terörist etkisiz hâle getirildi. Terörü kaynağında kurutmakta azimliyiz, kararlıyız" ifadelerine yer verildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1568622113136775168

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...